Dilworth Mountain Childcare Centre

Kelowna, BC

Designed and built to Passive House standards, this “three house” concept childcare centre ensures a healthy environment for Kelowna kids today and tomorrow, and provides 81 critically needed childcare spaces in Kelowna. Plus it’s cute as a button.


Moodyville Park Building

Summer 2020

North Vancouver, BC

A crown jewel in North Vancouver’s new park system, Moodeyville Park has it all and yet maintains all its North Shore gloriousness. Together with PFS Landscape Architects, we stitched together a landscape of pumptrack, play ground, and pavilion-folly that in turn stitch together a larger urban landscape.


Stainsbury Apartments

December 2018

Vancouver, BC

One of only a handful of projects to make it through the City of Vancouver’s Moderate Income Rental Housing Pilot Project (MIRHPP, because that’s a mouthfull) Stainbsury is a cost-effective, Passive House affordable housing project.


South Surrey Operations Centre

July 2018

Surrey, BC

Designed to straddle the demands of dirty boots and business casual sneakers, the SSOC is the kind of place where the messy work of city making really happens. The building is durable in the extreme but refined generous. But the cleverist thing about the building is the siting strategy, which deftly conjures a public park from a gravel parking lot.


564 Beatty Street

Fall 2016

Vancouver, BC

The LEED Gold heritage restoration and commercial addition to 564 Beatty Street in Crosstown is a flagship project for the Owner, Reliance Properties, and also for the city. The first new office space in many years in a formerly distressed part of Vancouver, the new tower serves as a gateway marker for people entering the city via public transit, car, and bike. It is a confident and sophisticated, “You’re downtown now, baby!”


East Van Residence

June 2016

East Van, Yo

We have little to say, here, but we sure like what Jim Sutherland said

“Maybe it’s more prose than poetry, but Carscadden’s description of the project as “beautiful decisions that fit within the rules” is as apt a description of a successful urban renovation as is likely to be found. Leave it to the client to supply the poetry. “There’s nothing about it that I’d change,” says Cossever (client). “We got it all.”


Penticton Community Centre

December 2010

Penticton, BC

The project is characterized by an introduction of daylight and bright colours to create a welcoming, fun aquatic centre for Penticton residents. LEED Silver, despite a 50% increase in building area (the leisure aquatic component), highly energy efficient mechanical systems ensured that there was no net increase in energy consumption.